KullbergUtveckling AB

Tävling hos KullbergUtveckling AB! Vinn en timme!

Har du sett att det pågår en tävling hos KullbergUtveckling AB på nya hemsidan; kullbergutveckling.se? Jag var så nöjd med att äntligen ha fått klart hemsidan, så jag tänkte jag fick fira på något sätt. Är det något som känns igen? – Det man gör för sina kunder tar man sig inte alltid tid att göra för sig själv. Så en tävling fick det bli för att fira att det här äntligen blev av!

Tävling hos KullbergUtveckling ABVinn en timme av min tid!

Det du kan vinna är en timme av min tid, att använda till det du vill. Jag kan hjälpa till att sätta fingret på och formulera visionen för ditt företag, fokusera på mål för företaget, tänka till kring dina budskap, utformningen av dina tjänster eller din marknadsföring, hjälpa dig med tekniken i WordPress eller de sociala medierna. Även strategitänket bakom hemsidan eller hur du kan skriva för att både besökare och sökmotorer ska gilla den.

Ja, en hel del som har att göra med ditt företag och företagande att göra. Från vision till konkret action, skulle man kunna säga. 🙂

Varmt välkommen med ditt tävlingsbidrag! Det är några korta frågor att svara på, och det gör du här: Tävling för att fira nya hemsidan

Vinnaren presenteras vid frukosten för Målinriktad Business på onsdag 20 maj, så ditt bidrag måste vara inne senast kl 15.00 tisdag 19 maj.

KullbergUtveckling AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.