Höstens fotokurser

Fotokurs hos Evas Foto & Design!

Vill du också bli bättre på att ta bilder till ditt företag eller privat?

I november kommer jag att starta upp nästa nybörjarkurs i fotografering. Kursen fungerar för dig med såväl digitalkamera som mobilkamera. Vi startar upp måndagen den 11 november i Lilla Kulturhuset i Kävlinge. Tid 18.30-21.00 och pris 1420 kr inkl fika och studiehäfte. Vi arbetar i liten grupp om 3-6 deltagare.

Välkomna att anmäla er till: eva@evasfotodesign.se

Kursen består av fyra träffar ( 11/11, 18/11, 27/11 och 4/12 ) då vi kommer att gå igenom kamerateknik; kamerans funktioner, inställningar och program, grunderna i fotografering samt från kamera till dator, då vi tittar närmare på överföring av bilder, spara, förvara, organisera, bildredigering mm. Kursen avslutas med workshop, då vi praktiskt tränar på kamerainställningarna och det ges även tid för individuell genomgång av egna kameran/mobilen.

Övriga kurser under hösten är: Mindful fotografering i Kävlinge, Fortsättningskurs i fotografering i Kävlinge, Naturfotografering i Lomma samt Bildredigering Photoshop Elements i Lomma.

Mer information finns på: www.evasfotodesign.se

Detta inlägg postades i Tips & Erbjudanden den av .

Om Eva Hallkvist, Evas foto & design

Företaget som erbjuder tjänster inom fotografi. Utbildningar för företag inom fotografering och bildbehandling. Fotokurser i Kävlinge, Lomma med omnejd. Jag erbjuder varje termin färdiga kurser, men är ni ett gäng eller företag som önskar en egen kurs går det alldeles utmärkt att beställa. Bildspel med och utan undervisning Behöver du ha nya bilder till din hemsida? Jag fotograferar bl a interiörer, produkter och personal. Fotokonstnär med ett flertal utställningar sedan 2008. Deltar varje år i konstrundan och är medlem i både Konstforum i Kävlinge och SKHF i Skurup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.