Sugen på fotokurs i vår?

Fotokurs hos Evas Foto & Design!

I april kommer jag att starta upp nästa nybörjarkurs i fotografering. Kursen fungerar för dig med såväl digitalkamera som mobilkamera.

Vi startar upp måndagen den 24 april i Lilla Kulturhuset i Kävlinge. Tid 18.30-21.00 och pris 1020 kr inkl fika och studiehäfte.

Vi arbetar i liten grupp om 3-6 deltagare.

Kursen består av tre träffar (24/4, 8/5 och 15/5) då vi kommer att gå igenom kamerateknik; kamerans funktioner, inställningar och program, grunderna i fotografering samt från kamera till dator, då vi tittar närmare på överföring av bilder, spara, förvara, organisera, bildredigering mm.

Välkomna att anmäla er till: eva@evasfotodesign.se

Mer information finns på: www.evasfotodesign.se

Fotokurs i Kävlinge i vår

Detta inlägg postades i Tips & Erbjudanden den av .

Om Eva Hallkvist, Evas foto & design

Företaget som erbjuder tjänster inom fotografi. Utbildningar för företag inom fotografering och bildbehandling. Fotokurser i Kävlinge, Lomma med omnejd. Jag erbjuder varje termin färdiga kurser, men är ni ett gäng eller företag som önskar en egen kurs går det alldeles utmärkt att beställa. Bildspel med och utan undervisning Behöver du ha nya bilder till din hemsida? Jag fotograferar bl a interiörer, produkter och personal. Fotokonstnär med ett flertal utställningar sedan 2008. Deltar varje år i konstrundan och är medlem i både Konstforum i Kävlinge och SKHF i Skurup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.