Storytelling i film mm / Anmälan snarast!

Hej alla Höjdare!

Jag har anmält mig till Storytelling- Filma din berättelse (för att komma över min skräck för att fångas på bild 🙂 ). Två dagar, 950 kr + moms. 15 & 22 oktober i Skivarp. Om man är intresserad lär det vara svårt att hitta ett billigare tillfälle.

Det är bra om det blir några fler deltagare så om du är intresserad så anmäl dig snarast till Cecilia Granqvist, info@ceciliagranquist.se. Se utskicket nedan för mer info. Finns även kurser i kommunikation och personlig försäljning.

Allt gott,

Lisbeth

—————————————————————-

Hej!

Nu närmar sig kursstart för tre spännande kurser du inte bör missa, alla inom landsbygdsprogrammet och därmed subventionerade med EU medel.

Som vi vet nu är det fortfarande osäkert med kommande program så är du intresserad, passa på nu!

På stående fot! En kurs om mänsklig kommunikation. Tisdagarna 14 och 21 oktober.
Plats: LRF, Friluftsvägen 2 i Höör, kl 15.30 – 20.00

Storytelling – Filma din berättelse. Om hur du kan använda dig av berättandet i din marknadsföring. Onsdagarna 15 och 22 oktober.
Plats: Skivarps gästgivaregård i Skivarp, kl 08.15- 13.00
Om denna kurs kan du även läsa på www.ceciliagranquist.se där kan du se en av de filmer som gjordes då vi höll kursen i våras

Personlig Försäljning Om hur du säljer på ett seriöst sätt och skapar goda relationer med dina kunder. Torsdagarna 6 och 13 november.
Plats: LRF, Friluftsvägen 2 i Hkl 9.00 – 13.00

Välkommen med din anmälan!

Varma hälsningar

Cecilia

Detta inlägg postades i Tips & Erbjudanden den av .

Om Lisbeth Rydén, EllErr Konsult

Min kompetens är organisering och ledning i arbetslivet med särskilt fokus på hur det påverkar oss som människor. Ibland även kallat organisatorisk eller psykosocial arbetsmiljö. Jag föreläser, utbildar, gör riskbedömningar, utreder när man inte har det så bra på arbetsplatsen med mera. Jag utgår från hur själva verksamheten bedrivs och hur det påverkar dem som berörs av den. Den bästa arbetsmiljön är att vara en del av en bra verksamhet. Arbetsmiljöfrågor är således detsamma som verksamhetsfrågor. Jag är också doktorand på halvtid vid KTH med inriktning på just organisatorisk arbetsmiljö (företagsekonomi). Finansiär är Finansförbundet (bankanställdas fackförbund).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.