INBJUDAN Jag har skrivit en bok!

Hej alla Höjdare!

Jag, Lisbeth Rydén, EllErr Konsult, har skrivit en bok om Organisatoriska arbetsmiljörisker och hur man kan hantera, förebygga och bedöma dem. Det tänkte jag fira genom att ordna ett seminarium om just det. Förutom att jag pratar lite om boken så kommer även Monica Björk, Arbetsmiljöverket, och pratar om deras nya föreskrift om Organisatorisk och social arbetsmiljö (ibland kallad ”de nya stressreglerna”).

Onsdagen den 21 oktober kl 15-18, i Niagara-huset, Malmö högskola (nära Malmö C). Seminariet är 15.30-16.30. Före och efter är det mingel med tillbehör.
Detaljerat program & anmälan >>

Varmt välkommen!

Detta inlägg postades i Tips & Erbjudanden den av .

Om Lisbeth Rydén, EllErr Konsult

Min kompetens är organisering och ledning i arbetslivet med särskilt fokus på hur det påverkar oss som människor. Ibland även kallat organisatorisk eller psykosocial arbetsmiljö. Jag föreläser, utbildar, gör riskbedömningar, utreder när man inte har det så bra på arbetsplatsen med mera. Jag utgår från hur själva verksamheten bedrivs och hur det påverkar dem som berörs av den. Den bästa arbetsmiljön är att vara en del av en bra verksamhet. Arbetsmiljöfrågor är således detsamma som verksamhetsfrågor. Jag är också doktorand på halvtid vid KTH med inriktning på just organisatorisk arbetsmiljö (företagsekonomi). Finansiär är Finansförbundet (bankanställdas fackförbund).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.