Familj – barnyoga söndag 25 februari

På Nordic Wellness söndag 25 februari kl 09.00 börjar min familj/barnyoga med fokus på barnen 45 min med barnyogasaga och extra övning. Ett roligt sätt för barnen att hitta verktyg för att motverka stress genom att använda yoga för att koppla av under sin hektiska dagar.
Carol Sjögren
CreativeMadness

Detta inlägg postades i Tips & Erbjudanden den av .

Om Carol CreativeMadness

arbetade jag med allt från Formgivning av direktreklam och bokomslag till design av medlemstidningar. Genom att jag jobbat med både annonsbyråer, bokproduktion och design av tidningar och hemsidor, har jag jobbat med alla sorters typografisk design. På senare år har jag också utvecklat mig inom webdesign och webannonser i falsh, vilket gör att jag har en bred erfarenhet och mångsidighet med mig när jag möter mina kunders önskemål nu utvecklar jag mina kunskaper i webb design och rörliga webb annonser (i flash)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.