Nominera till Årets Höjdare 2014!

Vem vill du uppmärksamma?

Nu är det hög tid att nominera till Årets Höjdare 2014! Vem vill du se som mottagare av utmärkelsen? Fyll i namnet på din favoritHöjdare i formuläret och ge en motivering (kort eller lång) till varför du tycker denna person är värd att uppmärksammas.

De två senaste Årets Höjdare (d v s Agneta Thulin och Maria Kullberg) utgör den kommitté som utser efterföljaren. De behöver din motivering till nomineringen för att fatta rätt beslut!

Kriterierna för Årets Höjdare

Utmärkelsen Årets Höjdare går till en aktiv medlem i Höjdarna som dels har utvecklat sitt eget företag, dels på något vis bidragit till företagandet i Kävlinge kommun. Med aktiv medlem menar vi att man deltagit på våra träffar.

Tidigare Årets Höjdare
Om du vill ha inspiration kring kriterierna för tidigare års utnämnanden kan du läsa om de fem kvinnor som fått utmärkelsen så här långt. De fem senaste är även immuna mot ny utmärkelse.

Årets Höjdare 2013; Maria Kullberg, KullbergUtveckling

2009: Christina Arvesen
2010: Hellen Larsson
2011: Gunilla Fritsch
2012: Agneta Thulin
2013: Maria Kullberg

Vem är valbar?

Alla betalande medlemmar kalenderåret 2014 som matchar kriterierna. Du hittar samtliga medlemmar i listan här: Medlemmar Höjdarna 2014 (pdf), och vill du veta mer om dem kan du bläddra bland dem som registrerat sig på hemsidan: se under Medlemmar.

Glöm inte anmäla dig till Årets Höjdarfest!

Det gör du här: Årets Höjdarfest 2014. Festen går av stapeln den 27 november. Ta gärna med dig en vän!